Hammershusvej 16, Sandvig, 3770 Allinge

Sandvig - Eftertragtet havudsigt og strand - Uden bopælspligt


Boligen ligger midt i Sandvig, med kun få minutters gang til strand og havn, Hammerbakkerne og indkøbs- og restaurantmuligheder.

Ejendommen fremstår 100% byggemodnet, klar til at blive genopbygget som ønsket af ny ejere. Der bliver således tale om at der skal indrettes et helt nyt hus i de nuværende bygninger.

Er det dig/jer der skal omforme de nuværende bygninger til en pragtfuld beboelse med skøn udsigt til Hammerknuden og hav fra I. sal?

Rekvirer venligst alt udførligt tegnings-, tilbuds- og kommunalt godkendelsesmateriale ved ejendomsmægleren.

Sælger har allerede afholdt alle udgifter med hensyn til:
• - Byggemodning samt bortskaffelse af alt indvendigt så vel som udvendigt byggeaffald (ca. 75 tons bort transporteret).
• - 100% færdigudarbejdede, detaljerede CAD-baserede designtegninger klar til udbud, af alle tre etager, udhus samt optegning af situationsplan for grunden.
• - Alle fornødne kommunale tilladelser til ombygning foreligger for ovenstående tegnings materiale, inklusive godkendelse af:
o - Tre fuldt udnyttede etager.
o - Ny havedør i nordvendt gavlside.
o - Nyt tag med 45 graders hældning, modsat eksisterende 33 graders tag.
o - Fire brede trefasede kviste i tag, to på hver side, for maximal udsigt over Hammerknudens klippeformationer.
o - Brede trefasede vinduer i begge gavle for direkte havudsigt ud over Sandvig strand/bugt fra 1. sal.
o - Kælderen er godkendt med fire store vestvendte vinduespartier i gade facade, samt med nye kældervinduer i både sydvendt badeværelse og teknik-rum samt østvendt mellemgang.
o - Godkendt udvidelse af bygge-procenten fra historiske 119% (det eksisterende bruttoetageareal jf. BBR er 175 m2, dog opmålt til 181 m2) til 121,6% (en udvidelse med ca. 4 m2 til i alt 184,9 m2), jf. tegningsmaterialet, for maksimering af den færdige projektværdi.
• - Fuld kælder er blevet udgravet (udsprængt) i granitbjerg under huset (ca. 100+ tons granit bort transporteret).
• - Huset er blevet fuldt understøttet med nye jern-armerede betonvægge i stort set hele kælderen.
• - Alle tidligere stikledninger er blevet fjernet og erstattet med nye tidssvarende tilslutninger for el, vand og kloak.
• - Måleblad for grunden er blevet opmålt og udarbejdet af lokal autoriseret landinspektør, for sikring af grundens skel.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.